Kleurenadvies

Als we het hebben over een kleuradvies, dan beginnen we met een kopje koffie of thee in mijn gezellige daarvoor ingerichte kamer aan De Steeg 4 te Woudenberg, een mooie landelijke omgeving, waar u ten eerste al helemaal tot rust komt.

Dan beginnen we met een kleurenanalyse, het simpelweg in kaart brengen van uw natuurlijke kleuring in huid, haar en ogen. Dit om te bepalen welke kleur kleding en make-up het beste bij u past.
De meeste van u hebben altijd al het gevoel gehad dat sommige kleuren beter staan dan andere, maar dat was toch meer een kwestie van proberen, van vallen en opstaan. Als dat bepaalt is, kunnen we een juiste kleurkarakteristiek bepalen en het totale kleurenpallet samenstellen. Dit zit in een mooi kunstlederen mapje en dit gaat mee naar huis, in de tas, om te kunnen shoppen! Een mapje met daarin echte stofstaaltjes, die qua kleur veel dichter bij de stoffen van de te kopen kleding komt, dan kleuren op papier.

Ook een make-up in uw eigen kleuren gaan we aanbrengen, daarom vraag ik u ook altijd om zonder make-up te komen, of als u dit wilt, het er voor het kleuradvies af te halen.

Tenslotte wordt het hele kleurenpallet gedrapeerd in combinaties en in alle rust om ook op te kunnen schrijven welke kleuren echt helemaal TOP zijn en welke prima kunnen, of ook soms terzijde moeten worden geschoven.

De duur van een advies is ± 1½ uur en kan individueel ingewonnen worden of in groepjes van twee à drie deelnemers. Kosten: 130 euro voor individueel advies, 115 euro per persoon voor 2 of 3 personen.