Regenboogkragen en COM-Cards

Kleuren hebben drie kenmerkende eigenschappen. Zo hebben ze een ondertoon (koel of warm), een bepaalde mate van zuiverheid (helder of gedempt) en kleurhoogte (licht of donker). Ook uw huid, haar en ogen hebben kleureigenschappen, ontstaan door pigmenten. De verdeling van deze pigmenten is bij iedereen anders, daardoor staat de ene kleur uw vriend(in) wel en u bijvoorbeeld niet. Bij een kleuranalyse laat ik met behulp van zes regenboogkragen zien welke soorten kleuren u mooi staan. Draagt u kleuren die in harmonie zijn met uw eigen kleuring, dan fungeren ze als natuurlijke make-up: uw ogen worden helderder, oneffenheden verdwijnen, uw lippen komen beter uit.  Kortom, u komt beter tot uw recht.

Na het kleuradvies krijgt u een handig kaartje, de zogenaamde COM-Card (COlourMatchingCard). Er zijn 78 verschillende COM-Cards. Desgewenst kunnen mannen kiezen voor een speciale COM-Card voor mannen, toegespitst op de mannengarderobe.
Tijdens een analyse leg ik aan de hand van kleding die u meeneemt, uit hoe u zo'n kaartje gebruikt.

En ik laat ook een make-up zien, die zo natuurlijk is, dat hij bij alle kleuren uit het pallet van de COM-Card gebruikt kan worden.

Kosten: € 60,= p.p.

Duur: ongeveer 1 a 1,5 uur