You're here to be light, bringing out the God colors            Matt. 5: 14

Aangenaam!

Wat een eer dat je met mij komt kennismaken!

Uiteraard is zo’n kennismaking via een scherm wat onpersoonlijk, maar ik probeer het zo persoonlijk mogelijk te maken. Want dat is wel hoe ik ben.

Ik hou van mensen en ik hou van God. En ik hou van kleuren en creativiteit, nieuwe ideeën. Dan weet je nu waar mijn hart ligt.

Ik ben Lydia van Ravenhorst, geboren Mannee en ik ben gelukkig getrouwd met Jan. Wij zijn gezegend met 3 prachtige dochters: Anniek, Loïs en Jonna. Ik ben een waardevolle dochter van mijn hemelse Vader. Goedgekeurd en aanvaard door Hem.

Dat is mijn identiteit, wie ik ben.
Weet je dan alles van mij?

Nee, dat denk ik niet! ?

lydia cyaan
thuis
885lr-1024x1024

Laten we nog een stapje dieper gaan:

Doordat God mij heeft aangeraakt in een levensreis van heel wat jaren, ben ik wie ik ben. En kon ik zien dat Hij mij bijzonder heeft gemaakt. Net zoals Hij ook jou bijzonder heeft gemaakt. In mijn levenservaring zitten veel bijzondere mijlpalen.

Toen er gevraagd werd aan mij: Wat is er allemaal gelukt in je leven, wat is er goed gegaan, kwam ik tot een lijst, waarvan ik alleen maar kan zeggen dat God groot is! En dat er niet één roeping of bestemming in je leven is, maar dat kunnen er meer zijn. In het boek De Droomgever heb ik gelezen dat de Droomgever je verschillende processen in je roeping laat doorlopen, dat heb ik ervaren in een periode waarin ik dacht dat ik in de woestijn terecht was gekomen (lees: burn-out), maar het uiteindelijk een oase was, omdat ik in het water mocht ontspannen, in het licht mocht komen om alles van me af te laten vallen en dat De Droomgever mij riep om hogerop te komen, om een nieuwe bestemming te ontvangen.

Daarom voel ik mij nu geroepen om ondernemende gedreven sensitieve (mannen en) vrouwen, die al veel hebben gedaan in hun leven, en nog een groot verlangen hebben te helpen. Om hen te inspireren en te ontwikkelen zodat ze een stevig fundament leggen voor hun droom. Daardoor komt de glinstering in hun ogen en mogen ze krachtig bijdragen voor hun Schepper en hun omgeving.
Wat kenmerkt mijn begeleiding daarin?
Volgens mijn coachees ben ik in staat om goed te luisteren en door te vragen. Daarbij gebruik ik creatieve manieren om bij de kern of de emotie te komen. Mijn sensitieve kant gebruik ik om de glinstering in de ogen te zien komen, waarvan vrouwen gaan stralen.
Daarbij ben ik direct, natuurlijk, nuchter, kan ik goed analyseren, houd ik het overzicht en inspireer ik graag om stappen te gaan zetten.

En ik gebruik kleur en creativiteit om het verstand te omzeilen en door middel van gevoel bij jouw verlangen te komen.

Al jaren heb ik naast mijn werk kleurenadvies gegeven, voor kleding en make-up. Dat was mijn grote hobby. In 2019 ontdekte ik de methode Persoonlijke kracht.

Wat heb ik geleerd van de Persoonlijke kracht methode? Dat ik mag zijn wie God mij heeft gemaakt. Dat ik mezelf ten volle kan omarmen en kan leven ten dienste van de wereld waar God mij heeft geplaatst. Hoe bijzonder krachtig is het, als je leeft en bijdraagt op de manier die bij je past en waar je voelt dat je gaat stralen! Ik vind het verrassend hoe goed het klopt. En er staan dingen in, die ik van mezelf nooit zou durven zeggen. Maar ja, het staat in het rapport. ?

 

 

Uit mijn rapport van Personal Power:

Mijn grootste kracht zit in de kleurfamilie Turkoois, die staat voor verbinding en vernieuwing. En hoe ik in mijn element ben? Dat zit in het midden tussen vuur en lucht, maar ook water en aarde zijn niet te verwaarlozen. Dus dat betekent dat ik snel kan schakelen tussen de manier waarop ik dingen doe, als het maar werkt vanuit verbinding en vernieuwing. En vanuit relatie.

Turkoois is de kleur van origineel, sprankelend, flexibel, is een creatieve communicator.
Turkoois is de kleur van uiting geven aan wat in je hart leeft op een speelse en creatieve manier.
Turkoois is de kleur van originaliteit en de zee, van spelen en flexibiliteit, het kan alle kanten op.
Turkoois is de kleur van ideeënstromen die door kunnen blijven gaan, laat zich leiden door gevoel (hart) en door intuïtie, is impulsief.
Turkoois heeft een groot hart en staat open voor anderen: dat maakt ze tot een goed luisteraar, is gevoelig voor sferen en wat naïef, houdt van vrienden om zich heen.
Turkoois heeft rust nodig om alle creatieve ideeën te overdenken voordat het deze in de wereld zet.
Turkoois is de kleur van speelse communicatie: denk hierbij aan dolfijnen en hun manier van communiceren, van verfrissen, jeugdig en levendig. Turkoois de kleur van verbeeldingskracht, van idealisme en holistisch perspectief hebben, kijkt graag vooruit, is van voortuitgang en progressie.

Om in balans te komen en te blijven heeft de Turkoois persoonlijkheid de eigenschappen van de Bruin-kleurfamilie nodig.
Bruin staat voor realiseren en discipline. Dus om die ideeënstroom te verwezenlijken is het nodig om plannen af te maken, in de stabiliteit te komen en in de flow om gedisciplineerd volgens plan te werken.

Scroll naar top