frambozen

Cadeautjes

Doe jij op dit moment wat je altijd al het liefst hebt willen doen?

Heb jij vanbinnen een verlangen, een passie, een nog nooit vertelde droom, die niet in vervulling is gegaan?

Denk je ook niet dat God zou willen dat je dat verlangen dat in je is gelegd gaat laten groeien en je passie gaat leven?

Wat heeft je ervan weerhouden om deze droom, dit verlangen, deze passie niet te gaan leven? Allerlei levensomstandigheden? Wat staat er nu nog in de weg?

Steeds als iemand zich bewust wordt van zijn of haar grote passie, verlangen, droom, roeping, dan raakt het die persoon en dan raakt het mij. Omdat ik weet hoe triest het is als je niet in staat bent je droom waar te maken.

Jij bent misschien wel net zo: triest en vastgelopen in een patroon dat is uitgesleten. Je wilt zo graag je creativiteit aan de wereld laten zien, maar er zijn zoveel obstakels te overwinnen. Misschien is het grootste obstakel wel dat jij jezelf niet waardevol vindt of in ieder geval niet capabel om zo'n grote missie te gaan uitvoeren. Ze zien me aan komen, wat zullen ze niet van me denken?

Het is zo bijzonder om te weten dat er in ieder mens een uniek verlangen is geschapen. Dat ieder mens ook uniek is gemaakt en al zoveel in zijn of haar gereedschapskist heeft zitten, waar kracht en ervaring en kennis zit, die niemand anders heeft.

Die schatkist, die gereedschapskist, dat verlangen, dat wil ik zo graag met Gods hulp ontwikkelen, aanwakkeren en laten groeien. Tot je gaat doen waar God je voor gemaakt heeft.

Ik hou van cadeautjes geven en ontvangen. Dus ik heb een mooi werkboek voor jou, waar je al vele waardevolle puzzelstukken van jezelf kunt ontdekken.

Werkboek Geef je droom kleur!

Heb jij een verlangen?
Heb jij een droom?
Heb jij een passie?
Heb jij een creatief idee?
Heb jij het idee dat je wordt geroepen voor een andere bestemming?

Ga mee op reis door te ontdekken, te ontwikkelen en te ontplooien?

Laten we op reis gaan en samen bekijken wat er in jouw uitrusting aanwezig is. Waar heb jij
zoveel van, dat je er makkelijk van kunt uitdelen? En hoe kan je met jouw persoonlijkheid zorgen dat die droom zichtbaar wordt?

Allemaal vragen die aan bod komen in dit boek.

Vraag het werkboek aan
Geef je droom kleur!

Geef je droom kleur
Scroll naar top